Rabu, Oktober 21, 2009

Logo KSK

logo nie aku wat dlm mase 1 jam je....
so kalu aku dpt wat dlm mase y singkat tu....
maknanye xcantik r....
tp nk wat mcm mane dh nk cepat sgt....
lps hbs je exam thermo td...
aku terus buat....
aku dapat idea design nie pon mase tgk jwb test thermo td....
hahahhahahhaa
hbs kertas soklan aku conteng....
wakawakawaka
komen r skit ye.....
hehehhehehhehe

8 ulasan:

norMAzuan MUstafa berkata...

erm
y not if lmbang ump tuh kat badan orang yg julang tuh.xla crawded sgt.nie cdangan aku ler

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

ye x ye gok...
tp aku dh foward kn logo tu kt org y nk tu....
hehehehhehhehe....
pape pn....
6t aku tayang sume logo2 y prnh aku buat utk bdk2 ump nie....
hehehhehehhee

mr ridhi berkata...

ak xske kaler dy je..
cam pelik..huhu
y len ok..
huhu..
klu nk lawa lg..
ltak gmbr aku trus je jd logo tu
hehe..

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

hahahahhaha....
lawak2....
pandai mg wat lawok...
sbnrnye kn....
kalu di perjatikan blk kt logo tu....
kt kemanusiaan tu aku tertinggal 'a'...so kt logo tu jd r 'kemanusian'
hahahhahahahhahaha

RosE berkata...

huhu..
rsenye..
logo ni ok je..
n utk warna tu..
mmg la xlwa but sepadan dgn logo ump la..
haha..
ok..
btw thnx sbb siapkn logo ni dgn cpt..
sorry susakn ismat..
:)

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

hahahahha....
xpe2...
dh nie mmg keje sorg designer pn....
hehhehehhehe
pape pn cpt siapkn mende tu ye....
semoga xkene mrh dgn sam...

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim berkata...

mat.. check website ni utk refer design logo. aku pun bnyk refer sini kalau nk buat logo design.. booleh kata semua logo dlm ni mmg kita tk terpikir nk jadikan dia se simple yg mungkin. :)

http://logofaves.com/

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

alright....
mekasih bro Fahmi...
yeah