Ahad, Ogos 23, 2009

Hahahahaha.....Jom Tengok

Aku xnak ckp banyak....
aku ade hasilkan beberapa contengan ats skecth book nie.....
korang layan ye....
nie die :


Nak tengok lagi?
jom kite ke tempat yang sepatutnya korang tengok artwork2 aku...
jom
KLIK DI SINI

8 ulasan:

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim berkata...

sketch batman yg menarik! aku tngk nk sediakan tuorial coloring utk ko..free time kalu aku kasi upload.. btw, ko join pergh.com tak? dlm tu ramai otai ko boleh blaja.. aku ni tk smpai tahap otai mcm bdk2 dlm tu.. tp semua org pun friendly dlm sama. :)

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

Ala.....
terharunye...
dh join dulu.....
tp topik die byk sgt.....
susah nk cr.....
lg satu.....
skunk byk keje....
lgpn aku study xde kene mngenal dgn seni lukis y aku ade nie.....
skunk nie baru aku dpt taw salah satu fakulti kt tmpt aku bljr nie ade kursus multimedia.....
tp aku dh xdpt ambik.....
hahahahahha....
nasib r....

Bro....
kalu ko nk buatkn tutorial tu....
boleh x ko sent gune oovoo
ko donlod oovoo kt oovoo.com
buat masa nie xramai lagi y gune oovoo so xde r line die busy....
nie user name aku : flame_ismat

aams berkata...

Ada bakat!!!

Banyak bakat!

Keep it up!

Aneth ske yg wolverine tu
smart giler.

xoxo
aams

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

Thanks anneth....
6t Ismat wat satu kartun cumei2 kt anneth....ok?
Pape pn terimas lagi skali

din berkata...

mat nnt mu lukis muka aku plok..
nk rse air tgn mu lukis muke aku..hahaha..

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

hahahahahha....
kalu lukis versi kartun buleh r....
kalu nk lukis versi potrait....
aku mmg xde bakat....
hahahahhahaha

adrenalin berkata...

hyep...also luv d wolverine 1, smart.
nice, uhu..keep up bro
:P

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

Mekasih.....
semua suke woverine tu ek?
6t aku buatkn khas post utk koleksi2 lukisan woverine aku....