Ahad, Julai 19, 2009

Aku, Awek Jepun & Bon Odori.....hehhehehehe

hehehhehehe....
ari nie aku nk cite skit ape y blaku smlm yakni
18 Julai 2009
bersamaan
hari sabtu.....

Pada hari itu aku bsame housemate aku telah dipilih utk myertai kelab JANPU....
kelab bahasa Jepun UMP....
kelab JANPU ke festiva Bon Odori....
xtaw r ape mksdnye....
kami layan je....hehehehhehehe

kami btolok dari UMP xsetetap 11.30 pagi....
nek je bas aku terus tdo tanpa memikirkan ape2....
hahahahhaha....
sedar2....bas bhnti mkn n smayang....
kami tiba di tempat y spatutnye yakni Kompleks Sukan Negara y dimiliki oleh Panasonic xtetap jugok jam 5 ptg....

sampai je aku dgn housemate aku(lupa nk bgtaw....namenye Naqib)
pun merayau2 ikut nafsu & kudrat kami....
sedang snonok kami jalan2 tu....
ade awek Jepun nie cun gile.....
mmg cute miut nk mampus.....
kami pn ape lagi.....
JENG!....JENG!....JENG!......
[hehehhehehe....jgn jeles...]


hehehehhehehehe......
dh puas mngorat awek tu & awek tu puas mngorat kami.....
kami pn dgn berat hati mninggalkan awek tu sorang2....
kami meneruskan misi merayau2 kami.....
kami smpt ambik gambar pentas festival tu
[kat atas pentas tu ade penari & pengendang....y aku pasti penari2 tu sume kiut miut....hahahhahahha]


kami jugok sempat ambik gmbr awek2 jepun lagi....
hehehhehehehheheh


kami pn meneruskan pjalann kami lg....
kali nie perut dh lapar....
kami pn p r beli mknn....
aku dh lupe name maknn2 nie.....
korg tgk jelah....
jgn telan air liur sdh
[panas ke bang?]
[mkn ape tu?....nk sikit...]


sedang kami mkn.....kami smpt jugok bgambr dgn 3 cewet jepun.....
hehhehehehhe
layan je.....HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA
[Naqib sempat lagi mkn sambil ambil gmbr....hahahahhaha]


bile dh boring duk lepak2 sambil mkn....kami pn jalan2 lagi....
kali nie kami tserempak dgn 2 awek cun....
FULAMAK....korg jelh y nilai....
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHA
[dua2 aku punye......aku dh bincang hal pkahwinan dgn mak bapak dorg]


Dh puas bgambr dgn awek cun....kami pun ambik gambar dgn kanak2 comei plok.....
hehehhehehhe
comei x dorg?
[Naqib dengan snyuman jahatnye....."Hehehehhe makan budak"]
[Jangan takut....abg bleh transform jadi KAMEN RIDER taw...nak x?]
[mak....tolong adik mak....abg nie nk ngorat adik....TOLONG!!!]
["hehehhehe....beznye...hari nie aku jadi model"....kata budak itu dengan kuat]


Dah penat bgambar....kami pun merayau2 lagi....
korang taw x ape y aku jumpe?
nie die....
JENG!....JENG!....JENG!...JENG!
Gadis melayu jepun.....
[matching x kami bdua?...hehehehhehe]

pastu aku diapit plok oleh 2org awek jepun lagi....
hahahhahahhaha
btuahnye badan......
hehehhehehehhe
[hehehheheheh....beznye.....huhuhuhu]


nie gambar kapel mane entah duk possing cumei plok depan kami....
kami nk ambk gmbr awek jepun kt blakang tu...
HAMPEHHHHH tol r.....
[kepada ika & am....jgn marah....aku dh touch up dh gmbr korg....kalu nk 6t aku skype kn....tp xkn mcm nie....hehehhehehehe]


Tengah2 kami syok2 jalan2....
tiba2 aku dapat rasakn satu aura shinigami cube mendekati aku....
aku kalih ke blakang....
aku nampak shinigami tu.....
die adalah xlen & x xkn....
KUROSAKI ICHIGO....
hehehhehehhe
[mane pedang ko bro?....]


Nie lagi gmbr2 y sempat aku ambik time tgh duduk lepak kt tgh padang tu...
layan je....
[TOLONG!.....gogira kejar.....TOLONG!]

[Nape ayh malu sgt?....org ambk gmbr je pn]

[sempat lagi aku ngorat....watashi...watashi....memori no love stori.....hahahahhaha]


Lepas lepak2....kami jalan2 jap n then kami jumpa sorg bdk...
die nie suka ambik gmbr....
hahahhaha....
abg die tgk jeles je....
hehhehehhe
[Ape nie bang?....Ingat sy xtaw bpossing ke?]
[Abg jgn nk suwoh sy tiru aksi bodoh abg tu....]

Dah penat semua2 tu kami pn brangkat utk pulang....
tapi kami smpt gok ambk gmbr2 terakhir....


Fuh....TAMAT...
sy nk ucapkan ARIGATO KODAIMAS.....(walaupn salah...AKU PEDULI APA....hahahaha)
kepada kelab JANPU sebab sudi jemput kami join festival ini walaupn kami xregister utk jd ahli kelab....hehehehhehehhe

13 ulasan:

Ir. aSuRaMaRu™ berkata...

kemah ismat weh....
ado geng2 photography ak g denu...
ado jupo dok????

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

ade gok....
y ambk gmbr smbl tdo....
kpl kbwh.... pn ade....
tp aku xknl r......hehehehhehehe

Ir. aSuRaMaRu™ berkata...

aha...
stended ah tuh...
sep2 tuh mmg gilo photography...
tgk la gear sep2 dio....
ganah2 blako....
anyway kim slm ko naqib tuh....

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

bereh...
naqib dh jwb slm...heheheheheh
die tnye slip mung tu gmno,nk smpn ke
nk open-kan je...

AM Hi-FLyeR berkata...

haha...lawak betul cerita gambar ko...yela2...awek jepun pun jepun la (padahal ramai cina malaysia yang pakai yukata time tu..haha)

Ir. aSuRaMaRu™ berkata...

weh....
slip aku tuh simpan weh....
nnt ak dtg amek.....

AM Hi-FLyeR berkata...

wei ismat...send ikut email akula...skype mengong...ni email aku --> lord_of_gm88@yahoo.com

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

To Nopa: ok2....aku simpankn

To AM: 6t gmbr ko tu aku touch up len....xkn mlm nie r aku sent...ok?

Ir. aSuRaMaRu™ berkata...

mat...
ak maybe turun UMP bln 8 nnt...
pape ak info balik.... xp

hamdya berkata...

wah...bez gler...np ak ahli janpu tatau nih...sedih ke bkan??huhuuu....

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

To Cik Hamdya : ala...keciannye kt awk....
awk ckp r kt MT JANPU....
bg komen n suggestion skit

AM Hi-FLyeR berkata...

wei ismat...bila nak kasi gambar touch up tu???add la oovoo aku... lord_iruga... lai2...copek2...haha

Azi$M@t_BaDU+ berkata...

kn aku dh bg....
ape daa